Warme feestgerechten :



  • Al deze gerechten kunnen gecombineerd worden met aardappelpuree,aardappelgratin,rijst
  • kroketten of tagliatelli
  • Warme feestgerechten beschikbaar vanaf minimum 12 personen
  • extra groenten bij vleesgerechten

Traiteur Caro&Co


  • Gentse waterzooi                               €22/pp
  • Kip op Thaise wijze met een lichte currysaus met coccosmelk                              €22/pp
  • Pennepasta met zalm en Boursinsaus                                                     €22/pp
  • Tagliatelle met spekjes ,champions en room                                     €20/pp
  • Varkenshaasje met championroomsaus                                                €23,50/pp
  • Speenvarkengebraad op Ardeense wijze                                                                                                                  €23,50/pp               
  • Kalfsmedaillon met graanmosterdsaus                                                €25/pp
  • Lamsstoofpotje met fijne groenten                                                     €25/pp
  • Kalkoengebraad met sinaasappelsaus                                                 €19,50/pp
  • Normandische tongrolletjes in een witte wijn saus met garnaaltjes                                                                   €24/pp
  • Noorse zalm met fijne kruiden saus                                                   €24/pp
  • Kabeljauwhaasje met Oostendse saus                                                            €24/pp 
  • Trio van vis ,kabeljauw ,zalm  ,tongrolletjes in een fijne kruidensaus                  €25/pp