- Al deze gerechten kunnen gecombineerd worden met aardappelpuree,aardappelgratin,rijst
- kroketten of tagliatelli
- Warme feestgerechten beschikbaar vanaf minimum 12 personen
- extra groenten bij vleesgerechten
- Gentse waterzooi €22/pp
- Kip op Thaise wijze met een lichte currysaus met coccosmelk €22/pp
- Pennepasta met zalm en Boursinsaus €22/pp
- Tagliatelle met spekjes ,champions en room €20/pp
- Varkenshaasje met championroomsaus €23,50/pp
- Speenvarkengebraad op Ardeense wijze €23,50/pp
- Kalfsmedaillon met graanmosterdsaus €25/pp
- Lamsstoofpotje met fijne groenten €25/pp
- Kalkoengebraad met sinaasappelsaus €19,50/pp
- Normandische tongrolletjes in een witte wijn saus met garnaaltjes €24/pp
- Noorse zalm met fijne kruiden saus €24/pp
- Kabeljauwhaasje met Oostendse saus €24/pp
- Trio van vis ,kabeljauw ,zalm ,tongrolletjes in een fijne kruidensaus €25/pp